Altijd Kiezen Goedkope Christian Louboutin Dames Schoenen, Kwaliteit Louboutin Sneakers Voor Heren

Omarmen de geest van Aloha dit voorjaar met een nieuwe Hawaii Kawai collectie Christian Louboutin’s. Spanning dames en heren schoenen en lederwaren, evenals twee limited edition Nail Colour Coffrets, de Louboutin Dames Schoenen collectie is geïnspireerd door de sfeer en de stijl van de jaren 1950 Hawaii, harkening terug naar de gouden dagen van Elvis Presley’s ‘Girls, Girls, Girls “en” Blue Hawaii “.

Voor de gelegenheid, een kleurrijke Hawaiiaanse tropische print, bloeiende met exotische hibiscus bloemen werd ontwikkeld in onze Parijse studio. De exclusieve print, verkrijgbaar in zwart en wit iteraties, is te zien in de hele in de belangrijkste gemengde materiaal stijlen. De Louboutin Schoenen afdruk kan ook worden gezien als een stand-out stuwing verbeteren van de gewelfde lijnen van Houla warm en mirage hak sandaal Olala.

Op Christian Louboutin sneakers, met inbegrip van de vrouwen Triloubi en mannen trictrac, worden de levendige flora benadrukt met Christian Louboutin handtekening metalen spikes, terwijl mannen louboutin sneakers Louis Orlato neemt een nog kleurrijker aanpak, versierd met heldere multi-spikes. Classic Pigalle Follies meeneemt naar Caviar kalf in zowel wit en zwart variaties op een nieuwe 55 hakhoogte, evenals de klassieke 100. Ook voor vrouwen, de nieuwe, slanke zolen Seava sneaker is klaar om hula in een witte Hawaii Kawai druk.

Het brengen van de glorieuze flora van Hawaï om het leven, stijlen Ha Waarom Luna en Ha Waarom Beach Club boeien met 3-D laser gesneden leer versieringen en delicaat, met de hand geplaatst kristallen en parels. Ze moeten allemaal Goedkope Louboutin Sneakers.

De integratie van een unieke Python Electric huid op de hiel en platform van elke schoen transporten naar overwoekerd tropen weelderige. Voor de zomer avonturier, espadrille mama en papa Flat beschikt over Hawaii Kawai in een ademende toile.

De goedkope louboutin schoenen collectie is compleet met twee limited edition Nail Colour Coffrets, elk met miniatuurversies van de drie best verkochte nagel tinten van the Pops en Noirs. De nagel kleuren zijn verpakt in een herbruikbaar en inbare Hawaii Kawai Print.